Hé, wat leuk je hier te zien maar PAS OP !

Deze site is verre van perfect en daar ben ik blij mee!


Samenleving: "Wees jezelf"

Samenleving: "Nee, niet op die manier..…"


Kom los van alles wat moet en ga op pad met mij.

Voel jij je a puppet on a string, die wordt bediend door anderen. Knip de draadjes door en durf je eigen uitdaging aan te gaan! Kom weer in beweging. 


Heb je last van stress, het gevoel de controle te verliezen of dat je geleefd wordt door allerlei omstandigheden? Voel je je meestal druk of heb je het gevoel van alles te moeten en houd je dat verkrampt vast, als een denderende trein die niet te stoppen is. Of werk je binnen een team waar de samenwerking problematisch verloopt, loop je vast in de samenwerking met je collega's? Ga dan de uitdaging met jezelf en of je team aan! De sleutel ligt bij jezelf. Dan trekken we samen aan de noodrem.


Vaktermen genoeg, het weer in je kracht komen, zorgen voor bewustwording en weer in verbinding met jezelf. Hoe je het ook noemt, voor mij valt of staat alles met een goed contact tussen twee of meer mensen. Waarbij jij tijdens de belevenis je open durft te stellen en vandaar uit durft te gaan. Ik daag je uit om op een speelse manier met mij aan de slag te gaan. Hierdoor leer je losser, vrijer en luchtiger te leven, je komt los uit het stramien! 

Ik werk op humoristische en creatieve wijze aan één voor jouw uitdagend traject. Op de manier die bij jou past! Wil jij ervoor zorgen dat je weer kunt of durft te laten zien wie je echt bent? Durf jij jouw uitdaging aan?


Jij vind bij mij niet wat je zoekt,

Je vind wie je bent

Vanuit jezelf maak jij pas écht impact!